Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

čtvrtek 19. února 2015

Systémové postavy

Máš problémy s vymyšlením si své vlastní postavy? Občas se to stane. Múza zamává šátečkem a je pryč dříve, než se naděješ. Proto je tu jednoduché řešení.

Systémové postavy ti nabízejí možnost zapojit se více do děje než s postavou svou vlastní. Pokud lehce tápeš, není problém si nějakou zarezervovat a dotvořit si k ní charakter a příběh. Nástin, který je u každé z nich, ti pomůže s tím, kudy cesta povede. Pokud se ti tedy nějaká zlíbila, neboj se a rozviň její skutečnou osobnost a převyprávěj nám její příběh. Ale pozor, drž se základu, co je u ní.

MÁGOVÉ

Jane Farrar
(Mág IV. úrovně, 18 let, bývalý učeň Henryho Duvalla, asistentka policejního prezidenta)
Okouzlující mladá dívka, která je známá pro svou cílevědomost s jakou je schopná chodit i přes mrtvoly. Jak jinak, než v lodičkách, co se dokonale hodí k elegantnímu vzezření. Je to silná osobnost, která se umí vlichotit do přízně. Se svým mistrem má profesionální vztah, Duvall v ní vidí slibného nástupce. Svému okolí tají, jestli je vlkodlakem, ráda mlží o této skutečnosti a nechává ostatní na pochybách. Dokáže povolat džina až V. úrovně, ale stojí jí to dost sil, proto volí spíše o něco slabší jedince.

Carl Mortensen
(Mág V. úrovně, 37 let, ministr vnitra, bez učně)
Přitažlivý muž, jehož obklopuje aura moci a síly, což ho činí v kombinaci s pohlednou tváří a hlubokým melodickým hlasem téměř neodolatelným. Je si toho moc dobře vědom a rád tuto schopnost využívá v touze se zalíbit všem, kteří pro něj mohou něco v budoucnu udělat. Rád provokuje a je si vědom své síly. Nemá problém s povoláním středně silného ifríta nebo silnějšího džina. Jeho nejoblíbenějším otrokem je džina páté úrovně, Queezle.


DÉMONI

 
Queezle
(Džina V. úrovně, přibližně 4320 let, ve službách Carla Mortensena)
Na démonku, které je již tolik let, je Queezle celkem příjemná společnice. Miluje živou konverzaci a hudbu, ráda pozoruje lidstvo a jeho úpadek a o neméně radši bojuje. Oblíbenou zákeřností je přikrást se zezadu a hodit po dotyčném například přenosný záchod. Má ráda džiny, dokonce se jí stalo, že se několikrát zamilovala. Slabostí trpí především pro silné a drzé jedince. Folitoty nebere na vědomí, před ifríty radši nemluví. Je věrná svému pánovi. Jejími nejčastějšími přeměnami je anakonda, egyptská tanečnice s kočičí hlavou a holubice.



Doriaen
(Džin IV. Úrovně, přibližně 2100 let, bez pána)
Tento duch z Onoho světa je velmi oblíben u žen. Proč? Rád se zjevuje v podobě elegantního muže s uhrančivým pohledem a tělem, které svádí ke hříchu. Však není neobvyklé, že s ním nejedna kouzelnice spala. Přesně ví jak zalichotit, svůj pobyt na zemi si užívá plnými doušky. Je to jeden z těch démonů, co si nenechají ujít příležitost pokochat se krásami města. A tím rozhodně nemyslí památky. Je silný, ale do boje není tolik hrrr, radši vše řeší diplomaticky. Pokud ale nezbývá jiná možnost, holt užije i svalstvo. Jeho oblíbenou přeměnou je gepard, chrlič a sokol.


PLEBEJCI


Kitty Jones
(Odolná vůči slabším a středně silným kouzlům, 19 let, členka Odboje, asistentka ve výtvarných potřebách)
Pokud se o někom dá říct, že je tvrdohlavý jako mezek, pak je to Kitty. Spoléhá se jen sama na sebe a pomoc od cizích i přátel přijímá velmi těžce. Má potřebu si dokazovat, že všechno zvládne. Pohrdá mágy a démony, bere je jako útočné zbraně, prostředky, které akorát ubližují plebejcům a ještě je to těší. Od 11 let je členkou Odboje, tajné organizace plebejců, kteří jsou odhodlaní svrhnout současnou vládu a podnikají drobné útoky, povětšinou na majetek mágů než na ně samotné. Nebojí se zajít pro ránu daleko a pohrdá autoritami, i když sama je v čele menší skupinky, se kterou se vydává na výpravy. Má vypěstovanou imunitu proti slabším a středně silným kouzlům, což jí už nejednou zachránilo život.

Fred Weaver
(Vidí aury magických předmětů, slabá imunita vůči kouzlům, 20 let, člen Odboje, kolportér)
Typický cápek, který si myslí, že mu v náručí skončí každá. Rád dělá ramena, přesto se tolik nepředvádí jako někteří z jeho přátel, kteří jsou, stejně jako on, členy Odboje. Fred k smrti nenávidí démony, jelikož mu jako malému klukovi zavraždili rodiče a od té doby se snaží zabít každého, který se mu dostane pod ruku. Je velmi obratný s nožem a má i několik stříbrných vrhacích hvězdic. Je trochu jako starší brácha Kitty, ale poslouchá ji prakticky na slovo. Pokud netráví čas ve výtvarných potřebách s ostatními, prodává Timesy.
  

VLKODLACI


Willow Austin
(Dříve plebejec, 27 let, řadový člen Noční policie)
Bylo jí 21 let, když ji proměnili na vlkodlaka. Dříve se živila jako zlodějka, která pracovala pro významnějšího mága, kterého ale nahradil někdo jiný, to už se stává. Jejího potenciálu si nešlo nevšimnout a tak jí nechali podstoupit přeměnu, kterou přežila. Jako vlkodlak byla ihned zařazena k Noční policii, vycvičena a je jednou z nejvěrnějších. V civilu se chová jako neobratná nešika, ale to je pouze klam. Je ochotná podstoupit mnoho obětí pro dobro vlády. Má občasné problémy s přeměnou a nemá ráda, když jí někdo při ní pozoruje. Oblíbenými květinami jsou orchideje.