Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

úterý 17. února 2015

Registrace

„Rozhodl ses vyzkoušet štěstí osudu? Přidat se do spletitých záležitostí, které hýbají světem magické metropole, intrikovat v nich, zahrát si na hrdinu nebo naopak na padoucha, co se rozhodl svrhnout současnou vládu? Jsi odvážný, to se musí nechat. Pak tedy přistup blíž a sděl mi své jméno.“

Před registrací je důležité si přečíst pozorně Pravidla, Pojmy a Reálie. V prvé řadě v nich najdeš možnosti obyvatel, za které můžeš hrát, jejich chování/schopnosti apod. Vyvaruj se častých chyb, zejména díky tomu, že si přečteš články. Pokud se tak již stalo, pak vzhůru do vytváření postavy, se kterou budeš hrát.

REGISTRACE

Nick: Jméno, pod kterým budeš vystupovat na chatu. Jedná se nám o přehlednost mezi hráči. Nejlepší volbou je jméno tvé první postavy.

Pravé jméno: Neboj, nejedná se nám o TVÉ jméno, ale o rodné jméno tvé postavy. Ať už jsi plebejec, démon nebo mág – u posledních dvou je to obzvláště důležité, byl jsi pojmenován.
Příklad: Mág – Joannette; Démon – Bartimaeus.
Jméno a příjmení: Jméno schválené tvým učitelem, démon může mít několik různých jmen z cizích národností, která ho proslavila a zapsala do dějin.
Příklad: Mág – Richard Kingsley; Démon -    Necho z Jeruzaléma, Rekhyt Alexandrijský, Velký had se stříbrným peřím. Možností je spoustu a tvůj démon nemusí mít pouze jedno známé jméno, vše záleží na jeho činech v dějinách. Na druhou stranu, nic se nemá přehánět.
Pohlaví: Muž/žena, jiné ani na výběr není.
Obyvatel: Na výběr je z několika možných druhů obyvatel Londýna. Ať už si vybereš kohokoliv, pamatuj, že máš omezené schopnosti, které se odráží na věku, povaze a smrtelnosti. Vše najdeš v obsahu rubriky Obyvatelé. V případě démonů se však můžete registrovat jen jako ifrít či džin. Pokud tě nechytá inspirace, nahlédni do Systémových postav, kde si můžeš vybrat z nastíněných obyvatel rušného Londýna.
Věk: U všech je věk omezený. Plebejec se pravděpodobně více jak 100 let nedožije, to samé mág nebo lykantrop z Noční policie. Démoni mají věk velmi rozmanitý, pohybují se od pár desítek po několik jednotek až desítek tisíciletí. I v tomto ale buď rozumným jedincem a nesnaž se být za každou cenu nejstarší na světě.
Magická úroveň: Magická úroveň tvého mága/démona či vlkodlaka, pokud dříve býval mágem. Více informací nalezneš v rubrice Pojmy a Obyvatelé.
Práce/Studium/Magické pouto: Ať už jsi mág, plebejec nebo lykantrop, jednoduše musíš někde pracovat. Lykantropové vždy pracují u Noční policie, plebejec má mnoho možností včetně práce na ministerstvech magické vlády. Jako mág tam pravděpodobně budeš pracovat též, ale není to povinností. Jako učeň vepiš jméno svého učitele, u kterého žiješ, stejně jako v případě, že máš žáka, vypiš jeho status a jméno. Jako démon nebo mág budeš mít jistě i nějakého pána/sluhu. Pro přehlednost (je na domluvě s hráčem) vypiš jméno svého otroka/pána. Pokud žádný není volný, nespěchej, prozatím se můžeš odvolat na NPC postavu.

Povaha a záliby: Jaký je? Co má rád? Má nějaké vlastnosti, co by se daly nazvat netypickými a originálními? Něco, co odráží charakter? Zlozvyky? Tady máš možnost se pořádně vypsat a popsat svou postavu do posledního detailu. Opravdu nestačí věta: Je vážně moc, moc, moc zlý. Nejsme v první třídě základní školy. Vypiš se na min. 10 řádků.
Historie postavy: Ať už se tvá postava narodila či zrodila, jistě má za sebou nějaký úžasný příběh. Démoni se mohli zapsat do dějin významnými činy a hrdinským konáním, které si pravděpodobně vyčítají v koutku své barvité mysli, mágové si dělají zálusk na pěkné pozice, po kterých pasou. Nejlepším vodítkem v orientaci po této době jsou Reálie, kde je spousta informací. Popiš první krůčky a dojdi až k těm posledním, co se odehrávají v současnosti. Přivolal tě snad nějakej trouba ve špičatém klobouku? Nebo naopak jsi ty ten trouba? Možností je přeci tolik. Vypiš se na min. 13 řádků.
Schopnosti/nadání: Každý tvor má nějaké nadání. Pokud si nevíš rady, je nejlepší se vrátit do rubriky Obyvatelé, kde je vše popsáno.
Obrázek: Každý tvor v tomto světě má svou lidskou podobu. Připište jméno vámi vybrané celebrity, ale prvně si zkontrolujte, zdali stejnou celebritu nevolil už někdo předtím v Seznamu faceclaimů. Učeň může mít i vzhled dítěte. Jako lykantrop máš vlčí, jako démon máš svůj skutečný vzhled, který není lichotivý. Pravou podobu démonů jsou ale schopni vidět jen ostatní démoni na minimálně 5. úrovni vidění. Přesto ji můžeš ukázat i obyčejnému člověku. Jen si uvědom, že mu tím přivodíš infarkt.
Démon má též nějakou oblíbenou podobu, která není lidská. V sounáležitosti s jeho magickou úrovní můžeš poslat obrázek i jeho oblíbené podoby. Např. černý panter, ohnivý démon, mínotaurus, kouřová bublina s očima.


Svou registraci odešli na e-mail: egopraecipiorp@gmail.com

Samozřejmě, že než začneš hrát, počkej na schválení od admin teamu. Může se stát, že ti vrátíme registraci k přepsání z důvodu nějakých nesrovnalostí. Ale neboj, to neznamená, že by se nám nelíbila. Pokud je vše jak má být a tvá postava se objevila na blogu? Pak vzhůru do hry. A zkus přežít, ano?