Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

středa 25. března 2015

První informace k první akci

Tak, a máme to tady. Únor utekl jako voda, březen jakbysmet. Tím máme za sebou první měsíc provozu, první měsíc her, za který všem děkujeme. A protože nejsme ani trochu troškaři, aby těch prvních věcí nebylo málo, plánujeme také první akci. 

A protože je tohle speciální moment, tahle akce bude z jisté míry záviset také na vás - krom toho, že přijdete, samozřejmě. Jde o to, s kým přijdete. Hodláte znepříjemnit život svému démonovi, plebejci nebo snad mágovi? Pak jeho jméno napište pod článek, protože od toho se bude odvíjet další dění.

Chceme to vědět z jednoho prostého důvodu - akce bude určitě, jen netušíme, zdali ji udělat pro všechny dohromady, nebo se zaměřit na jednu, maximálně dvě určité skupiny (jistě rozumíte, že ideál by byl například démoni - mágové, nebo také plebejci - vlkodlaci, ale určitě by se dalo spískat něco i s jinou kombinací). O tom, zdali se bude jednat o něco plošnějšího či naopak komornějšího, tedy rozhodujete vy.

Datum akce jsme již stanovily - bude se konat v pátek 3. dubna, počítáme, že spíše ve večerních hodinách, protože ani jedna z nás dopoledne pravděpodobně nebude moci. Přestože si tedy nemůže vybrat den, napište do komentářů alespoň čas, abych vám pak na základě tohoto mohla vytvořit nějakou pěknou kompletní pozvánku. Pokud by však účast na tohle datum byla slabá, našly bychom jistě společný kompromis.

Suma sumárum, do komentářů uveďte, kterou z postav byste na akci chtěli a v kolik hodin by se vám to nejlépe hodilo, abychom měly jistou představu a na základě té vás mohly už definitivně informovat.

Za váš jednoměsíční admin team

Sunny a Gree

2 komentáře:

  1. Mám pocit, že to bude poněkud divný, ale Alexandria nesmí chybět! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nathanael Lefevré, večer mi vyhovuje naprosto. Den mám trochu nabitý. :)

      Vymazat