Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

čtvrtek 2. dubna 2015

Více informací k první akci - AKTUALIZACE!

Vzhledem k tomu, že zítra bude pátek 3. dubna, je na čase specifikovat informace k akci přesně tak, jak jsme slíbily. Moc navíc jich však nebude - to by vám sotva zbylo něco jako překvapení.
První důležitou věcí je bezpochyby čas. S Gree jsme se nakonec shodly, že akce bude spuštěna úderem 19. hodiny. Nemusíte však nijak zvlášť spěchat, spíše abyste byli na chatu a stihli se rozkoukat, aby se kolem osmé mohlo už opravdu stoprocentně začít.

Druhá důležitá informace je skupina, pro kterou se bude akce konat. Podle zapsaných postav je nejspíše jasné, že něco velkého bude uspořádáno později, nyní rády uvidíme kohokoliv z Odboje a z Noční policie.

A tohle bude nejspíš všechno, co potřebujete vědět, ačkoliv už jen skupiny, kterých se bude akce týkat, asi mnohé naznačují. Každopádně doufáme, že se vám akce bude líbit - nakonec ji organizujeme pro vás.

Těší se na vás

Sunny a Gree

Jak jste si asi všimli, akce se nekonala pro malý počet příchozích. Tímto bych ráda poděkovala Alex, že se poctivě ukázala na chatu a její postava za to bude odměněna povýšením do hodnosti Zástupce kapitána Noční policie. Ačkoliv byli přihlášení dva, pro jednoho člověka to zkrátka nemělo cenu dělat. Akce tedy bude, jen se posouvá na dobu neurčitou, o které vás budeme včas informovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat