Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

úterý 19. května 2015

William Ayers

Nick: Alex | Pravé jméno: William | Věk: 32 let | Magická úroveň: -
  Člen Noční policie

Povaha a záliby: Za každé situace se snaží udržet si chladnou hlavu a uvažovat pokud možno rozumně. Než se do něčeho pustí, vše si napřed do podrobností naplánuje, aby nedošlo k žádnému omylu či kolizi. Typická je pro něj taktéž vysoká obezřetnost, nevrhne se do něčeho hned po hlavě.. Není příliš bojovný typ, spíše se snaží potyčkám vyhnout či je nějak rozumně vymluvit. Má rád alkohol a ženy. Nebo každé zvlášť. Miluje společnost něžného pohlaví snad ještě víc než sám sebe. Což neznamená, že je z něj okamžitě narcis, to vůbec ne. Díky vrozenému charizmatu má zajištěný prakticky neustálý úspěch. Má jisté osobní kouzlo, které působí zaručeně. Je takový chodící magnet na ženy. A to mu dělá, jak jinak, neuvěřitelnou radost. Myslí si o sobě, že je nejlepší, to ano. Vždyť má v podstatě i pravdu, no ne? Nadšení pro trvalý vztah byste však u něj hledali jen marně. Na to si je sám sebou příliš jistý a nechce se vázat. Proč by to také měl dělat, když si může jen užívat bez toho, aniž by musel řešit otázky zamilovanosti? Ne, něco takového u něj nehrozí. Ačkoli, nikdy neříkej nikdy.

K obyčejným lidem, plebejcům se dokáže chovat velmi nevybíravým způsobem, jednoduše je považuje rovnou za něco méně, spodinu, verbež, najděte si pojmenování sami. Nemá rád povrchní lidi, i když sám je také trochu takový. V některých situacích se může zdát apatický, ale jedná se o klam. Vnitřně vše prožívá dosti silně. Své emoce však dokáže udržet na uzdě a příliš je neprojevuje, nemá to zapotřebí. Když mu někdo ublíží, pamatuje si to ještě hodně dlouho. Nemá rád rychlé změny, raději ke všemu přistupuje s rozmyslem a potřebnou dávkou soustředění. Pokud nemusí, do ničeho se příliš nežene. Mezi jeho nezpochybnitelné přednosti patří fakt, že je vynikající herec. Prakticky vše, co řekne, mu druzí uvěří. Nemusel to ani příliš trénovat, podobné vytáčky mu jdou samy od sebe již od raného dětství. Již jako malý dokázal obelhat své vlastní rodiče, kteří nikdy na pravdu nepřišli. Pokaždé dostal vše, co chtěl. Buďto dobrovolně, nebo si to vynutil. Nebyl však oním vztekajícím se dítětem, ne, on měl své vlastní metody a techniky.

Přátelé..tak těch moc neměl. Alespoň ne těch opravdových. Když už by se však poštěstilo a někdo se vetřel do jeho přízně natolik, že by se mohl nazývat přítelem, pak by ve Willovi nalez neskrývanou podporu prakticky ve všem, co by se rozhodl podniknout. William, i když na to nevypadá, totiž dokáže pomoci v případech nouze. Jak již ale bylo řečeno, jen málokdy se stane, že je někdo jeho přítelem. Spíše se o svých známých snaží zjistit co nejvíce, získat potřebné informace, které později bude moci použit proti jim samotným nebo proti komukoliv jinému. Mezi výhody patří, že je těžké ho rozčílit či jinak vyvést z rovnováhy. Jednou z věcí, kterou příliš nemusí, je umění celkově. Ať už se jedná o sochařství, malířství či hudbu, nic z toho mu nic neříká. Nezná prakticky žádné skladatele, malíře..jednoduše nic. Možná kdysi o komsi četl, ale je to pravděpodobně již tak dávno, že to stejně stihl zapomenout. Není ten typ, který by byl na podobné věci vysazený a tudíž ani necítí potřebu si něco takového pamatovat. Když to vlastně ani nepotřebuje. Jeho největším koníčkem je novinařina, které se pasivně víceméně věnuje stále, ačkoli ne tak, že by byl vyhlášeným pisálkem. Spíše to dělá pro radost a uklidnění.

Historie postavy: Narodil se v okrajové částí San Diega jako jediný syn do rodiny právníků. Vyrůstal spolu s rodiči v malé rodinné vilce a nikdy si nemohl stěžovat na to, že by mu něco chybělo. Již jako malý dostal prakticky vše, na co si jen vzpomněl. Nebyl ale z těch dětí, které své rodiče ždímaly, aby dostaly to, co chtějí. Sice měl hodně věcí, ale vše pramenilo z čisté iniciativy jeho rodičů, kteří toužili svého jediného syna zahrnout vším, co sami pokládali za životně důležité. Jako jedináček si musel najít přátele v okolí, což mu však značné problémy nedělalo. Pokud musel, přátelil se pouze s dětmi ze stejně významných rodin, ostatními opovrhoval. Chodil do jedné z prestižních škol, jak bylo tradicí. Na této škole patřil k lepším studentům, alespoň zpočátku. Zanedlouho se však dostal do nechvalně známé party puberťáků z ulice a ta ho začala postupně měnit. Již nebyl tím hodným synem, který dělal svým rodičům samou radost. Divoké večírky a alkohol byly na denním pořádku. Tento život byl pro Willa něco jako vysvobozením. Nepřipadalo mu, že dělá něco špatného až do chvíle, kdy ztratil pevnou půdu pod nohama.

Vlastní vinou ho vyhodili ze školy. A to byla doba, od které se všechno změnilo. Bylo mu něco málo přes devatenáct let, když se všechno změnilo. Vypadalo to zpočátku nevinně. Rodiče mu oznámili, že ho posílají na převýchovu do Londýna, ke strýčkovi. Ten už ho prý srovná. Nu, co mohl dělat, sbalil si věci a vydal se do zmíněného města. Pobyt zde nebyl nejrůžovější, ani nejsnadnější, ale Willovi se dařilo přežít vcelku dobře. Avšak to ještě nebylo vše. Po dlouhé, dlouhé době byl vybrán, aby se z něj za pomoci kouzla stal vlkodlak. Tomu předcházel náročný trénink, jak fyzický tak také psychický. Ve výsledku však prošel celým procesem živ a zdráv. Tedy, alespoň to tak vypadá, jelikož na celý obřad si nepamatuje. Někdy ke konci ztratil vědomí. Probral se až další den ráno. Krátce nato vstoupil do řad Noční policie, abych tak pomáhal v udržování bezpečnosti ve městě. Své malé tajemství nemohl svěřit nikomu, strýci a dokonce ani rodičům, kteří s Willem kupodivu ještě udržovali kontakt..Trvalo několik měsíců, než se naučil žít se svou novou podobou, přijít na všechny výhody i nevýhody a zorientovat se v nové úloze. Tak tomu jest dodnes.

Schopnosti/nadání:Jako každý jiný vlkodlak se dokáže přeměnit kdykoliv, bez závislosti na fázi měsíce. Krom toho je silnější a vytrvalejší než lecjaký obyčejný plebejec. Je vynikající stopař, najde prakticky kohokoliv či cokoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat