Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

úterý 3. března 2015

Alexandria Moriah

Nick: Alex | Pravé jméno: Alexandria | Věk: 20 let | Magická úroveň: -
  Člen Noční policie

Povaha a záliby: Alex rozhodně není typickou dívkou či mladou ženou. Alespoň co se po fyzické stránce a chování týče. Mnohem více se občas chová jako chlapec. Žádná trasořitka, která by se bála i té nejmenší blbůstky. Vzhledově možná nepůsobí příliš nebezpečně, ale to je částečně také účel, tak trochu. sice se jí možná na první pohled někdo nebojí, o to horší je ale poznání, když se dostane do ráže. Je velmi silná osobnost ať už do charakteru anebo do síly. Na dívku se umí velmi dobře prát, je-li to potřeba. Další předností je jednoznačně vytrvalost a mnohdy až přílišná paličatost. Když si něco vezme do hlavy, jde za svou vizí klidně i přes mrtvoly. Nicméně tak klidnou, jak se tváří ve skutečnosti příliš není. Jen se jí daří skvěle zakrýt vlastní emoce. Je pravda, že většinou je v klidu, když nemá důvod se rozčilovat. Z toho přijdou stavy, kdy je jako uzlíček emocí, které dusí uvnitř sebe tak dlouho, než opět pominou. Jinak to neumí. Nepřipouští si žádné slzy, žádné stěžování si. Kdyby projevila slabost, mohla by celou svou existenci rovnou zabalit. Na to si sama sebe však příliš váží, dá-li se to tak nazvat.

I přes veškeré snažení se může tát, že její nervy přetečou natolik, že není schopna se ovládnout. V tom případě je lepší vzít urychleně nohy na ramena, jinak vás čeká něco ne moc pěkného. Jelikož se jen těžko ovládá, tudíž se může s přehledem stát, že se přímo na místě promění ve vlka. To je pak solidní problém mnohdy i pro široké okolí. A kousanci to obvykle nekončí. Návrat do stavu klidu není vůbec jednoduchý a vyžaduje čas, spoustu času. V tomto případě je bezpeční, je-li sama a vytratí se někam do ústraní. Anebo pokud má někdo dostatek odvahy či hlouposti k tomu, aby zůstal, třeba se mu podaří Alex uklidnit i pouhými slovy. Příliš pravděpodobné to však není. Nepříjemným faktem je, že musí mít pokaždé pravdu. Je ochotna se i pohádat kvůli sebemenší maličkosti. Nemá ráda, když ji někdo poučuje, avšak většinou se tomu stejně nevyhne ať dělá co chce. Nebojí se riskovat, i když se to ne vždy může vyplatit. Jednoduše, když nic nezkusí, nic také nezíská. Jakmile si něco umane, pokaždé musí být po jejím a ne jinak. K cizím lidem se chová ostražitě a jen tak s někým se hned nepřátelí. Její důvěru si musí dotyčný zasloužit a to není vždy zrovna nejlehčí úkol.

Co se koníčků týče, je to především sport, kterým si vybíjí přebytečnou energie a udržuje i kondici, která je pro ni nesmírně důležité. Ačkoli to tak možná nemusí být, je zastáncem toho názoru, že když byť jen na chvíli vypadne z rytmu trénování, může to mít a také bude nedozírné následky. Proto chodí co nejčastěji běhat kde jen se dá. Mimo to má ráda samotný pohled na noční oblohu. Ve hvězdách se nevyzná nějak bravurně, určit dokáže jen ty nejznámější. I přesto však miluje pohled na tu nekonečnost a zářící měsíc. Někdy dokáže u této nezvyklé zábavy strávit až neslušnou dobu. Což se jí sice v závěru tolik nezamlouvá, ale příliš s tím nadělat nemůže. Avšak co má ráda zřejmě nejraději je sledování své kořisti. Výdrž na to má přímo vynikající, takže i když si myslíte, že jste unikli, není tomu tak. Stále vás někdo sleduje.   

Historie postavy: Pro někoho málo, pro někoho moc. Každopádně je to právě dvacet let co přišla na svět holčička. Tehdy byl jeden z krásných, slunečných dní, kterých bývá v létě více než dost. Obzvláště v místě, kde se právě Alex narodila, tedy Španělsku. Mohla mít bezpochyby na toto místo krásné vzpomínky, kdyby se ovšem ve velmi raném věku nepřestěhovala spolu s rodiči, logicky, přímo do Londýna. Takto si na svou domovinu téměř nepamatuje, bohužel. Nicméně to pro ni není žádnou překážkou. Důvod k takovémuto přesunu byl fakt, že otec nebyl zrovna ukázkovým občanem a spory řešil vskutku radikálně. Objevila se neshoda a už si museli hledat nové bydlení.

Ačkoli je Alex dívka, s matkou netrávila mnoho času, jako některé její vrstevnice. Mnohem raději byla s otcem, kterého neustále přemlouvala k tomu, aby jí zasvětil do všeho, co by měl normální chlapec uměl. Jelikož otec chtěl spíše syna, byl možná i rád, že Alex má zájem se něčemu přiučit, ačkoli to nebyla plnohodnotná náhrada za mužského potomka. Nicméně už ve velmi raném věku se Alex učila různým obraných chvatům, základům boje a jak být pokud možno se nejvíce nenápadnou. Mimo takovéto techniky zaměřené na jednu náročnější věc prováděla obvyklé kousky. Lezení po stromech, vyvádění nejrůznějších lumpáren komukoliv, kdo byl v relativním dosahu. Toto období u Alex trvalo hodně dlouho, dokonce některé části stále přetrvávají. Jen co dosáhla potřebného věku, nastoupila do školy. Ani to však nebylo nic jednoduché. Ostatně, celý život v Londýně byl poněkud na nic. Jenže Alex jaksi neměla žádné dispozice k tomu, aby si mohla dělat to, co chtěla. Minimálně co se stěhování týče. Jelikož ať už mohla být situace jakkoliv špatná, své rodiče potřebovala a nehodlala je tudíž opustit. Jelikož oni chtěli zůstat i přes všechna úskalí, které žití zde přinášelo, musela být s nimi. Sama by nepřežila jediný den. Takže se musela naučit příliš si nevyskakovat, být pokud možno neviditelná a mohla doufat, že vše bude jakž takž v relativním pořádku. Přesně to byl zidealizovaný svět, který chtěla Alex vidět a žít v něm.

Nebudeme si nic nalhávat, život prožitý ve strachu z toho, co by se mohlo stát, kdyby jedinkrát udělala chybu určité stopy zanechá. Nejinak tomu bylo i v tomto případě. Necelých osmnáct let svíravého pocitu, kdy si nemohla dovolit otevřeně říct prakticky nic znamenal fakt, že Alex se málem bála sama sebe. Bylo by tomu tak i nadále, kdyby nepřišla závratná změna. Ta, která rozhodla o tom, zda-li bude Alex žít dál anebo se ztratí v tomto proklatém městě. To, co události předcházelo není příliš jasné. Tedy, pro Alex určitě ne. Netuší, jak se mohlo něco podobného stát, ale stalo. Nehodlá si stěžovat jen co je pravda. Každopádně, byla vybrána k tomu, aby se stala vlkodlakem. Seznámení s procesem, co ji bude čekat přečkala relativně v klidu. I přesto jí mělo být jasné, že praktická stránka bude daleko horší než ta teoretická. Při všech silných zaříkadlech a magii téměř přišla o rozum, mnoho nechybělo a mohla být vyřízená. Nicméně obstála a mohla doufat v lepší zítřky. Prakticky chvíli po své přeměně se připojila k Noční policii, aby tak mohla město chránit a měla byť imaginární představu o nabytí pořádku a rovnováhy. Přirozeně doufá ve víc, tedy že se dostane v útvaru výše, avšak toto zůstává prozatím jen jejím přáním.  

Schopnosti/nadání:Už pouhý fakt, že se dokáže kdykoliv proměnit do podoby vlka počítá za velikou výhodu. Dostane se tak do míst, kam by se nejspíš jen tak nepodívala. Ostatně, na čtyřech packách je také znatelně rychlejší, což se hodí vždy.