Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

sobota 7. března 2015

Cassandra Acacia Sproud

Nick: Cassie | Pravé jméno: Coastia | Věk: 22 let | Magická úroveň: IV.
Asistentka oddelenia Kvalifikácia démonov | Bez učně | Bez démona

Povaha a záliby: Ak ste si položili otázku, aká je vlastne Cassandra, dá sa na ňu odpovedať veľmi ťažko. Je to dievča, ktoré je tiché, skôr sa stráni spoločnosti, ktorú nepozná. Nebojí sa, to nie. Len si myslí, že pre ňu nie je potrebné zhovárať sa s neznámymi ľuďmi a radšej by sa zavrela do jej bytíka a tam čučala do kníh. Ale ak už s vami nadviaže konverzáciu, je to naozaj skvelé. Ona je popravde veľmi tvrdohlavá, nechce si priznať to, že sa mýlila. Ale väčšinou musí prekúsnuť tento jej ´zlozvyk´ a vypočuť si ozajstnú pravdu. Avšak ak vás priam zmrazí jej krásnymi očami, nebudete mať odvahu protestovať. Čo sa ale týka tých očí, je to len taký malý detail. Jej oči sú naozaj zvláštne. Odvíjajú sa od jej nálady, občas sú modré ako nebeská obloha, také výrazné, a inokedy sú zelené ako tá najčistejšia tráva na zemi. Ale stále je to dievčatko, ktoré i keď vyrástlo, stále je v jej vnútri hravá stránka, ktorá miluje adrenalín a spoločnosť blízkych osôb, za ktorých by aj položila svoj život. No a takých ľudí v jej živote nie je veľa. Práveže skoro nikto. Okolie je jej viac či menej ukradnuté, no keď si vás výnimočne obľúbi, odhalí vám všetko, čo sa týka jej súkromia alebo samotnej jej. Ak by ste i cez týchto pár vecí, chceli spoznať jej naozajstnú povahu, museli by ste prežiť množstvo vecí. Ak sa rozhodnete navštíviť, alebo vás sama pozve k sebe domov, čaká vás tam prekvapenie v podobe množstva kníh, a keby nebola puntičkárka a taká čistotná, pod tou haldou kníh v jej byte by ste sa museli brodiť. Je to naozaj poctivá knihomolka a milovníčka hudby a umenia. Preto si určite budete musieť vypočuť jej hru na klavíri, ak už chcete s ňou nadviazať ten kamarátsky vzťah. Ale je pravda, že v hre na piáne je naozaj vynikajúca. Tento talent objavila už za svojho detstva. Takže vlastne by ani až také utrpenie počúvať melódie, ktoré jej prsty vyťukávajú do klávesov nemalo byť až také utrpenie. Čo sa týka kníh a jej pamäti, je na tom celkom dobre. Už prečítala snáď milión kníh, a skoro z každej vie doteraz stručne povedať obsah, či reprodukciu. Takže ak jej niečo poviete, že vám má pripomenúť určitú vec, určite na to nezabudne, alebo ak jej poviete tajomstvo, síce ho neprezradí, ale zapamätá si ho na veľmi dlhú dobu. Taktiež vie pekne kresliť portréty, je to jednoducho umelec z každej stránky. Je to kreatívna dušička žijúca na tejto zemi, v ktorej sa kopia nápady a šialené výmysly. Ale jediný tvor na tejto zemi, ktorý si získal jej cenné srdiečko je ryšavá mačička Leyla. Ale v celku je to dušička, ktorej bije srdiečko pre jedinú spriaznenú dušu na tejto zemi. Kto to je?Kde je? Sama nevie. Zatiaľ ani nevyhľadáva, verí v osud. Aj keď to tak niekedy nevyzerá.

Historie postavy: Jej rodičia si žili život ako ostatný Plebejci v Londýne. Lenže v jeden deň uzreli jej rodičia pre nich tie najnádhernejšie očká na svete. Modré ako nebesá, ako samotné more. Coastiin príchod sprevádzal jej detský plač. Ako prvorodená dcéra, a pár mesiacov aj jediná dcéra bola pre jej rodičov to najcennejšie. Až pokým. . Na svet prišla jej sestrička Joasinnea, ako ju rodičia pomenovali. Tieto dve dievčatká v skoro rovnakých rokoch si ihneď padli do oka. Boli to sestry, ale vnímali sa ako najlepšie kamošky a sestri. Chodili všade spolu, delili sa o bábiky, kočiariky a iné somarinky, ktoré si v detstve tak cenili. Lenže neskôr, keď mala Coastia sedem rokov a jej sestra šesť rokov a za mesiac mala mať sedem, sa ich život pokazil. Boli svedkami ako sa ich ich rodičia museli zdať, a jednoducho ich nechať napospas osudu na ulici. Ich rodičov odviedli démoni do ich ´kráľovstva´a malé sestri ich už nikdy nevideli. nevideli. Joasinnea ešte veľmi nechápala, o čo išlo, ale Coastia vedela presne čo sa stalo. Aj presne na toto ju pripravovala jej matka. Aby sa vedela postarať na mladšiu sestru. Asi mesiac sa túlali po uliaciach, no neskôr ich vzali do sirotčinca. Tam. Tam strávili niekoľko mesiacov až kým sa u Coastii neprejavili magické schopnosti. Teda len náznak, maličký, ale i cez túto malú podobnosť ju vzali na testy. Zistili, že je čarodejka. To, či je aj jej sestra tiež čarodejka sa nedozvedela, už nikdy.

Neskôr sa dostala pod ruky k určitej mistrine, ani jej meno si poriadne nezapamätala. Toto obdobie bolo pre ňu veľmi ťažké. Bez rodičov, bez sestričky. Pod rukami neznámej osoby. Ale jedno vie, bola to žena, mistriňa, ktorá ju naučila všetkému. Prvé kúzla, prvé stretnutie s mágiou. Neskôr prišiel deň, kedy sa musela rozlúčiť so svojím menom Coastia, a zvyknúť a prijať svoje nové meno- Cassandra Acacia Sproud. Najprv ho nevedela ani napísať, čo povedať. . Ale musela to zvládnuť, aby sa pohla ďalej. Nakoniec to s ňou celkom dobre šlo, aspoň ako povedala mistriňa. Zvykla si na svoje nové meno, vedela sa predstaviť ako Cassandra Acacia Sproud. Vedela, že i keď je čarodejka, má to aj svoje výhody. Môže využívať rôzne kúzla. A so svojím pravým ja bola celkom spokojná. Vedela, že s rodičmi sa už nestretne, a zo sestrou tiež nie. Zmierila sa s tým. Teraz ju jej nožky vedú chodbách ´inštitútu´ Kvalifikácie démonov. Je oddaná svoje práci, hudbe, umeniu a knihám. Knihám, v ktorých všetko končí príjemne, a kde každý má právo na radosť, a každý sa dokáže postaviť aj z toho najväčšieho dna, nech to stojí čokoľvek. Jej minulosť z nej vytvorila optimistku, ktorá verí v to, že každému sa vráti to, čo urobil nesprávne. Že nikto neutečie pred osudom, a že každý tu má osobu, ktorá ho chápe a neopustí. Jednoducho dievčatko, ktoré verí v pozitívny svet.

Schopnosti/nadání: Čo sa týka nadania, ktoré dokáže mať hocikto, je to fotografická pamäť, ktorú si zaslúžila vďaka knihám, ale aj vynikajúca hra na klavíri/piáne, a krásne kreslenie portrétov. Ale ak sa pýtate na tie výnimočné schopnosti, dokáže vyvolať džina normálnej úrovne, vie tak isto ako aj ostatný mágovia kúzliť a podobne. Ak by sa malo povedať, tak patrí do skupiny celkom dobrých mágov tu v Londýne, ale stále sa má v čom zlepšovať.